Super blij met mijn 'nieuw' kies

Een aantal jaren geleden heb ik een wortelkanaalbehandeling gehad, in de hoop dat de ontsteking nooit meer terug zou komen. Helaas was niets minder waar want in februari voelde ik een bultje op mijn tandvlees opkomen, en kreeg ik zeurderige pijn.

Het consult

Via mijn tandarts kwam ik terecht bij implatologiepraktijk praktijk Garderen. Tijdens de intake kreeg ik een duidelijk behandelvoorstel. De eerste stap was een extractie van de kies waar een ontsteking onder zat en direct het conserveren/herstellen van het botvolume.

Eerste behandeling

Afgelopen mei was het zover, de afspraak stond gepland. Nu ben ik niet zo’n held op het gebied van tandheelkunde dus de nodige zenuwen waren zeker aanwezig. Ik werd ontzettend vriendelijk ontvangen wat gelijk al (voor zover dat kan) een ontspannen gevoel gaf. Het meeste zag ik op tegen de verdoving. Dit was zo gebeurd dus kom maar op met die behandeling!

En eerlijk is eerlijk, het viel me alles mee! Al met al ben ik ongeveer een klein uurtje in de kamer geweest. Tijdens de operatie werd er voortdurend gevraagd hoe het ging en waren ze hartstikke lief voor me.

Plaatsen van het implantaat

Toen de behandeling erop zat kreeg ik duidelijke instructies mee. Na 3 maanden stond de volgende behandeling op de planning: Het plaatsen van het implantaat. Doordat de vorige keer zo was meegevallen zag ik er nu al een stuk minder tegenop. Ook dit keer viel het weer reuze mee. Ik vond het vergelijkbaar met de vorige behandeling, behalve dat er iets meer geboord werd.

Wat prettig is, is dat ze je meenemen tijdens de behandeling. Ze vertellen precies wat ze aan het doen zijn en er hangt een ontspannen sfeer. Nadat het implantaat geplaatst was en de operatie klaar was werd er nog een röntgenfoto gemaakt.

Plaatsen van de kroon

3 maanden later was alles goed genezen en kon de kroon geplaatst worden. Dit stelde niks voor vergeleken bij de vorige behandelingen.

Eindresultaat

Het resultaat is prachtig! De kies is niet van echt te onderscheiden. Alle lof voor de implantoloog en de tandtechnieker. Een lang verhaal kort: Ik ben erg blij dat ik deze stap heb gezet en voor implantologie ben gegaan. De medewerkers zijn erg bekwaam en professioneel. Ik ben super blij met mijn “nieuwe” kies.

Laat ons u terugbellen

Wilt u een afspraak maken bij Implantologiepraktijk Garderen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Natuurlijk kunt u ook zelf bellen naar onze praktijk, via 0577 401184. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met woensdag, van 8:00 tot 12:00 uur.

Fields marked with * are required

Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

Balie-assistent

Riejanneke Zuyderduin

 • 20 november 2023

  Ervaring van anonieme patiënt

  Ik ben erg blij dat ik deze stap heb gezet en voor implantologie ben gegaan. De medewerkers zijn erg bekwaam en professioneel. Ik ben super blij met mijn “nieuwe” kies.

 • 30 mei 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  Ben vanaf het begin tot aan het eind goed geholpen. Alles wordt goed uitgelegd voor tijdens en erna. Ben helemaal tevreden!

 • 07 maart 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  De communicatie van de implantoloog is uitstekend zowel over de door hem te verrichten handelingen en de eventuele gevolgen van de behandeling en informeert daarnaar.

 • 27 februari 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  De medewerkers zijn aardig, geduldig en voorkomend. De tand technicus legt alles goed uit en heeft tijdens de behandeling aandacht voor mij door middel van vragen hoe het gaat en complimenteren dat ik het goed doe.

 • 07 maart 2022

  Ervaring van mw. Schuiten-Albers

  Bij Martijn Kerver de behandeling afgerond voor een implantaat. Vond het erg spannend maar ik ben goed geïnformeerd en wist precies wat mij te wachten stond.

Onze patiënten aan het woord

Door onze superspecialisatie kunnen we op een persoonlijke manier topkwaliteit mondzorg aanbieden. En dat waarderen onze patiënten! Daarom laten wij ze graag aan het woord.

Bekijk alle ervaringen

 • 15 april 2024

  Wanneer is het ideale moment om een implantaat te plaatsen?

  Eén van de meest gestelde vragen is wanneer het ideale moment is om een implantaat te plaatsen. Dit is zeer afhankelijk van de beginsituatie.

 • 11 april 2024

  Een volledige gebitprothese

  Alles over gebitprotheses: voor wie alle tanden mist, met informatie over de voordelen, nadelen en alternatieven.

 • 21 maart 2024

  Alles over herstel na een implantaatbehandeling

  Volg onze uitgebreide gids met 7 cruciale tips voor een vlot en succesvol herstel na uw implantaatbehandeling.

 • 07 maart 2024

  Gezondheidsproblemen door slechte mondhygiëne

  Ontdek de impact van slechte mondhygiëne op gezondheidsproblemen zoals diabetes, hartziekten, en het belang van effectieve mondverzorging.