Specialisatie in implantologie

Implantologen zijn tandartsen die zich gespecialiseerd hebben in de implantologie. Voor een voorspelbaar behandeltraject is het belangrijk dat een implantaatbehandeling zorgvuldig en deskundig wordt uitgevoerd.

Onze implantologen Martijn Kerver en Rudy van Minnen zijn NVOI-gecertificeerde implantologen. Een NVOI certificering wordt gecontroleerd door de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI). Deze certificering is een kwaliteitskeurmerk. Er zijn ongeveer 200 gecertificeerde NVOI implantologen in Nederland.

Ontmoet ons team

In onze praktijk werken wij als gespecialiseerd team op gebied van implantologie, met de modernste apparatuur en technieken. Naast onze NVOI-gecertificeerde implantologen Martijn Kerver en Rudy van Minnen werken er bij ons gekwalificeerde medewerkers in een klein en hecht team volgens de landelijke richtlijnen.

Bekijk alle teamleden

 • Implantoloog-NVOI

  Martijn Kerver

 • Implantoloog-NVOI

  Rudy van Minnen

 • Mondhygiënist

  Ellen Gijsbertsen

 • Implantologie-assistent

  Greetje Mirabella

 • 20 november 2023

  Ervaring van anonieme patiënt

  Ik ben erg blij dat ik deze stap heb gezet en voor implantologie ben gegaan. De medewerkers zijn erg bekwaam en professioneel. Ik ben super blij met mijn “nieuwe” kies.

 • 30 mei 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  Ben vanaf het begin tot aan het eind goed geholpen. Alles wordt goed uitgelegd voor tijdens en erna. Ben helemaal tevreden!

 • 07 maart 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  De communicatie van de implantoloog is uitstekend zowel over de door hem te verrichten handelingen en de eventuele gevolgen van de behandeling en informeert daarnaar.

 • 27 februari 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  De medewerkers zijn aardig, geduldig en voorkomend. De tand technicus legt alles goed uit en heeft tijdens de behandeling aandacht voor mij door middel van vragen hoe het gaat en complimenteren dat ik het goed doe.

 • 07 maart 2022

  Ervaring van mw. Schuiten-Albers

  Bij Martijn Kerver de behandeling afgerond voor een implantaat. Vond het erg spannend maar ik ben goed geïnformeerd en wist precies wat mij te wachten stond.

Onze patiënten aan het woord

Door onze superspecialisatie kunnen we op een persoonlijke manier topkwaliteit mondzorg aanbieden. En dat waarderen onze patiënten! Daarom laten wij ze graag aan het woord.

Bekijk alle ervaringen

 • 13 februari 2024

  Wat kost een implantaat met een kroon?

  Implantologiepraktijk Garderen hanteert de tarieven die zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorg Autoriteit (de NZA) in 2024. Daar wordt niet van afgeweken.

 • 08 februari 2024

  Implantaten na een ongeval

  Herstel je glimlach na een ongeval met tandheelkundige implantaten. Een duurzame oplossing voor een natuurlijk resultaat en verbeterd zelfvertrouwen.

 • 30 januari 2024

  Wat kost een klikgebit op twee implantaten?

  Wat kost een klikgebit voor de onderkaak eigenlijk in 2024? Vaak wordt de klikprothese vergoed door de zorgverzekeraar vanuit uw basisverzekering.

 • 18 januari 2024

  Mijn implantaat zit los, wat moet ik doen?

  Leer hoe te handelen bij losse tandheelkundige implantaten, inclusief praktische adviezen over abutments, kronen en nazorg.