20 november 2023

Ervaring van anonieme patiënt

Ik ben erg blij dat ik deze stap heb gezet en voor implantologie ben gegaan. De medewerkers zijn erg bekwaam en professioneel. Ik ben super blij met mijn “nieuwe” kies.

30 mei 2023

Ervaring van Zorgkaart Nederland

Ben vanaf het begin tot aan het eind goed geholpen. Alles wordt goed uitgelegd voor tijdens en erna. Ben helemaal tevreden!

07 maart 2023

Ervaring van Zorgkaart Nederland

De communicatie van de implantoloog is uitstekend zowel over de door hem te verrichten handelingen en de eventuele gevolgen van de behandeling en informeert daarnaar.

27 februari 2023

Ervaring van Zorgkaart Nederland

De medewerkers zijn aardig, geduldig en voorkomend. De tand technicus legt alles goed uit en heeft tijdens de behandeling aandacht voor mij door middel van vragen hoe het gaat en complimenteren dat ik het goed doe.

07 maart 2022

Ervaring van mw. Schuiten-Albers

Bij Martijn Kerver de behandeling afgerond voor een implantaat. Vond het erg spannend maar ik ben goed geïnformeerd en wist precies wat mij te wachten stond.

15 februari 2022

Ervaring van mw. Veenendaal

Ik ben super blij met mijn 'nieuwe tanden', en uiterst tevreden over de behandeling door de vakmensen bij Implantologiepraktijk Garderen!

Deel uw ervaring

Bent u tevreden? Wij horen natuurlijk graag van u wat wij goed doen of wat beter zou kunnen. Zo kunnen wij de zorg voor u en anderen verbeteren. Oriënterende patiënten krijgen zo ook een goed inzicht hoe wij in onze praktijk werken. Zou u uw ervaring online willen delen? Klik op de onderstaande knop!

Deel uw ervaring

Ontmoet ons team

In onze praktijk werken wij als gespecialiseerd team op gebied van implantologie, met de modernste apparatuur en technieken. Naast onze NVOI-gecertificeerde implantologen Martijn Kerver en Rudy van Minnen werken er bij ons gekwalificeerde medewerkers in een klein en hecht team volgens de landelijke richtlijnen.

Bekijk alle teamleden

  • Implantoloog-NVOI

    Martijn Kerver

  • Implantoloog-NVOI

    Rudy van Minnen

  • Mondhygiënist

    Ellen Gijsbertsen

  • Implantologie-assistent

    Greetje Mirabella

Hoe snel kan ik voor mijn eerste afspraak terecht?

Vaak kunt u binnen 8 weken voor een eerste consult bij één van onze implantologen terecht.

Veelgestelde vragen

Wij krijgen dagelijks veel vragen over implantaten, de operatie en de nazorg. Daarom hebben wij een overzicht van veelgestelde vragen voor u gemaakt. Staat uw vraag er niet bij? Klik dan op de onderstaande knop of neem contact met ons op.

Bekijk meer vragen

  • 11 juli 2024

    Voordelen en nadelen van een brug op implantaten

    Graag verkennen we de voordelen en nadelen van een brug op implantaten, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over uw tandheelkundige zorg.

  • 04 juli 2024

    Een volledig vaste brug: FP1

    Een volledig vaste brug (FP1) is een geavanceerde tandheelkundige oplossing die uw glimlach en levenskwaliteit kan transformeren. Dit is de ultieme oplossing voor uw gebit.

  • 13 juni 2024

    Tandheelkundige implantaten en voeding

    Tandheelkundige implantaten kunnen niet alleen uw glimlach, maar ook uw dieet en algehele gezondheid kunnen verbeteren.

  • 28 mei 2024

    Tandsteen bij implantaten

    Ontdek meer over het ontstaan van tandsteen, de impact ervan op implantaten en methoden voor effectieve preventie en verwijdering.