Neem contact op

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Implantologiepraktijk Garderen. Raadpleeg de contactgegevens hieronder of vul ons contactformulier in.

Contactgegevens

Adres

Paleisweg 5
3886 LC Garderen
Nederland

Bekijk op Google Maps

Telefoon

0577 401184

E-mailadres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag tot en met woensdag

08:00 tot 13:00 uur
14:00 tot 17:00 uur

Vrijdag

08:00 tot 13:00 uur
14:00 tot 17:00 uur

Telefonisch bereikbaar

Maandag: 8:00 tot 13:00 uur en van 14:00 tot 17:00 uur
Dinsdag: 8:00 tot 13:00 uur en van 14:00 tot 17:00 uur
Woensdag: 9:00 tot 12:00 uur

Wachttijden

Vaak kunt u binnen 8 weken voor een eerste consult bij één van onze implantologen terecht.

Gezondheidsvragenlijst

Om onze patiënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij hen om voorafgaand aan het eerste consult een gezondheidsvragenlijst in te vullen.

Bent u voor het eerst bij ons patiënt? Klik dan op de onderstaande knop en vul de gezondheidsvragenlijst in. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en vallen onder het medisch beroepsgeheim.

Naar de vragenlijst

Spoed

Bel bij spoedgevallen naar 0577 401184 en wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen. Bij ongevallen of pijnklachten buiten openingstijden kunt u te contact opnemen met de spoeddienst. Wanneer u ons buiten openingstijden belt, geeft ons antwoordapparaat u alle benodigde informatie.

Klachten

Ondanks onze inzet kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over de behandeling in onze praktijk. Wat kunt u doen? Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Wij krijgen dagelijks veel vragen over implantaten, de operatie en de nazorg. Daarom hebben wij een overzicht van veelgestelde vragen voor u gemaakt. Staat uw vraag er niet bij? Klik dan op de onderstaande knop of neem contact met ons op.

Bekijk meer vragen

Contactformulier

Fields marked with * are required

Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.


Ontmoet ons team

In onze praktijk werken wij als gespecialiseerd team op gebied van implantologie, met de modernste apparatuur en technieken. Naast onze NVOI-gecertificeerde implantologen Martijn Kerver en Rudy van Minnen werken er bij ons gekwalificeerde medewerkers in een klein en hecht team volgens de landelijke richtlijnen.

Bekijk alle teamleden

 • Implantoloog-NVOI

  Martijn Kerver

 • Implantoloog-NVOI

  Rudy van Minnen

 • Mondhygiënist

  Ellen Gijsbertsen

 • Implantologie-assistent

  Greetje Mirabella

 • 07 maart 2022

  Ervaring van mw. Schuiten-Albers

  Bij Martijn Kerver de behandeling afgerond voor een implantaat. Vond het erg spannend maar ik ben goed geïnformeerd en wist precies wat mij te wachten stond.

 • 15 februari 2022

  Ervaring van mw. Veenendaal

  Ik ben super blij met mijn 'nieuwe tanden', en uiterst tevreden over de behandeling door de vakmensen bij Implantologiepraktijk Garderen!

Onze patiënten aan het woord

Door onze superspecialisatie kunnen we op een persoonlijke manier topkwaliteit mondzorg aanbieden. En dat waarderen onze patiënten! Daarom laten wij ze graag aan het woord.

Bekijk alle ervaringen

 • 15 september 2022

  Holle bovenkaak?

  Het kan gebeuren dat er onvoldoende bot aanwezig is in de bovenkaak door een te grote neusholte. Hierdoor kunnen implantaten niet geplaatst worden.

 • 01 september 2022

  Het reinigen van uw implantaten

  Het is belangrijk om uw implantaten tweemaal daags te reinigen met een borstel. Daarnaast dient er ook tussen de implantaten te worden gereinigd.

 • 18 augustus 2022

  Klikgebit in de bovenkaak

  Indien u last heeft van een losse of oncomfortabele bovenprothese, kan een klikprothese een uitkomst bieden. Een klikprothese heeft meer houvast.

 • 03 augustus 2022

  Een brug op natuurlijke elementen of een implantaat met een kroon?

  Als u een tand of kies mist en u wenst een vaste voorziening in de mond, dan komt al snel het vraagstuk welke behandelalternatieven er mogelijk zijn.