Neem contact op

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Implantologiepraktijk Garderen. Raadpleeg de contactgegevens hieronder of vul ons contactformulier in.

Contactgegevens

Adres

Paleisweg 5
3886 LC Garderen
Nederland

Bekijk op Google Maps

Telefoon

0577 401184

E-mailadres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag tot en met woensdag

08:00 tot 13:00 uur
14:00 tot 17:00 uur

Vrijdag

08:00 tot 13:00 uur
14:00 tot 17:00 uur

Telefonisch bereikbaar

Maandag: 8:00 tot 13:00 uur en van 14:00 tot 17:00 uur
Dinsdag: 8:00 tot 13:00 uur en van 14:00 tot 17:00 uur
Woensdag: 9:00 tot 12:00 uur

Gezondheidsvragenlijst

Om onze patiënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij hen om voorafgaand aan het eerste consult een gezondheidsvragenlijst in te vullen.

Bent u voor het eerst bij ons patiënt? Klik dan op de onderstaande knop en vul de gezondheidsvragenlijst in. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en vallen onder het medisch beroepsgeheim.

Naar de vragenlijst

Spoedgevallen

Bel bij spoedgevallen naar 0577 401184 en wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen. Buiten onze reguliere openingstijden, in het weekend (zaterdag en zondag) en tijdens de officiële vrije dagen, feest- en vakantiedagen en schoolvakanties, werken wij voor de spoedgevallendienst samen met Dental365 Spoed Tandartsen Ede.

Voor alle pijnklachten en/of spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kunt u zich wenden tot Dental365 Ede op telefoonnummer 085 018 9464. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Meer informatie

Klachten

Ondanks onze inzet kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over de behandeling in onze praktijk. Wat kunt u doen? Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Lees meer

Wachttijden

Vaak kunt u binnen 8 weken voor een eerste consult bij één van onze implantologen terecht.

Veelgestelde vragen

Wij krijgen dagelijks veel vragen over implantaten, de operatie en de nazorg. Daarom hebben wij een overzicht van veelgestelde vragen voor u gemaakt. Staat uw vraag er niet bij? Klik dan op de onderstaande knop of neem contact met ons op.

Bekijk meer vragen

Contactformulier

Fields marked with * are required

Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.


Ontmoet ons team

In onze praktijk werken wij als gespecialiseerd team op gebied van implantologie, met de modernste apparatuur en technieken. Naast onze NVOI-gecertificeerde implantologen Martijn Kerver en Rudy van Minnen werken er bij ons gekwalificeerde medewerkers in een klein en hecht team volgens de landelijke richtlijnen.

Bekijk alle teamleden

 • Implantoloog-NVOI

  Martijn Kerver

 • Implantoloog-NVOI

  Rudy van Minnen

 • Mondhygiënist

  Ellen Gijsbertsen

 • Implantologie-assistent

  Greetje Mirabella

 • 07 maart 2022

  Ervaring van mw. Schuiten-Albers

  Bij Martijn Kerver de behandeling afgerond voor een implantaat. Vond het erg spannend maar ik ben goed geïnformeerd en wist precies wat mij te wachten stond.

 • 15 februari 2022

  Ervaring van mw. Veenendaal

  Ik ben super blij met mijn 'nieuwe tanden', en uiterst tevreden over de behandeling door de vakmensen bij Implantologiepraktijk Garderen!

Onze patiënten aan het woord

Door onze superspecialisatie kunnen we op een persoonlijke manier topkwaliteit mondzorg aanbieden. En dat waarderen onze patiënten! Daarom laten wij ze graag aan het woord.

Bekijk alle ervaringen

 • 02 februari 2023

  Wat kost een klikgebit op twee implantaten?

  Wat kost een klikprothese voor de onderkaak eigenlijk? Vaak wordt de klikprothese vergoed door de zorgverzekeraar vanuit uw basisverzekering.

 • 20 januari 2023

  Hoeveel implantaten heb ik nodig?

  Het aantal implantaten dat nodig is, is afhankelijk van het type constructie dat erop gemaakt wordt en de hoeveelheid ruimte die er aanwezig is.

 • 05 januari 2023

  Nulmeting na het implanteren

  Aan de hand van de nulmeting kijken we of het implantaat goed in uw kaakbot is gegroeid en of het tandvlees er mooi omheen ligt.

 • 22 december 2022

  Medicatie-adviezen na een implantologische behandeling

  Een implantologische behandeling betreft vaak een pijnloze ingreep. Voor een optimale genezing nemen wij echter verschillende maatregelen.