Voorspelbaarheid en duurzaamheid

Wij bieden implantologische behandelingen bij het verlies van één of meerdere tanden of het gehele gebit. Voorspelbaarheid en duurzaamheid staat bij onze behandelvoorstellen centraal. In onze praktijk werken wij als gespecialiseerd team op gebied van implantologie, met de modernste apparatuur en technieken. Wij maken o.a. gebruik van digitale röntgen- en scan-apparatuur, OPT en Cone-Beam CT-röntgenopnames, en hebben een Laser tot onze beschikking. Onze praktijk krijgt verwijzingen van tandartsen uit heel Nederland.

Persoonlijk behandeltraject

Wij vinden het belangrijk om een passende oplossing te vinden die aansluit op uw persoonlijke wensen. Naast onze gecertificeerde implantologen Rudy van Minnen en Martijn Kerver werken er bij ons gekwalificeerde medewerkers in klein en hecht team volgens de landelijke richtlijnen. We vinden het erg belangrijk dat er tijd en aandacht is voor uitleg en nazorg. Samen met u kiezen we de optimale behandeling.

Tijd en aandacht voor uitleg en nazorg is erg belangrijk

Tijd en aandacht voor uitleg en nazorg is erg belangrijk

Ontmoet ons team

In onze praktijk werken wij als gespecialiseerd team op gebied van implantologie, met de modernste apparatuur en technieken. Naast onze NVOI-gecertificeerde implantologen Martijn Kerver en Rudy van Minnen werken er bij ons gekwalificeerde medewerkers in een klein en hecht team volgens de landelijke richtlijnen.

Bekijk alle teamleden

 • Implantoloog-NVOI

  Martijn Kerver

 • Implantoloog-NVOI

  Rudy van Minnen

 • Mondhygiënist

  Ellen Gijsbertsen

 • Implantologie-assistent

  Greetje Mirabella

 • 07 maart 2022

  Ervaring van mw. Schuiten-Albers

  Bij Martijn Kerver de behandeling afgerond voor een implantaat. Vond het erg spannend maar ik ben goed geïnformeerd en wist precies wat mij te wachten stond.

 • 15 februari 2022

  Ervaring van mw. Veenendaal

  Ik ben super blij met mijn 'nieuwe tanden', en uiterst tevreden over de behandeling door de vakmensen bij Implantologiepraktijk Garderen!

Onze patiënten aan het woord

Door onze superspecialisatie kunnen we op een persoonlijke manier topkwaliteit mondzorg aanbieden. En dat waarderen onze patiënten! Daarom laten wij ze graag aan het woord.

Bekijk alle ervaringen

 • 02 februari 2023

  Wat kost een klikgebit op twee implantaten?

  Wat kost een klikprothese voor de onderkaak eigenlijk? Vaak wordt de klikprothese vergoed door de zorgverzekeraar vanuit uw basisverzekering.

 • 20 januari 2023

  Hoeveel implantaten heb ik nodig?

  Het aantal implantaten dat nodig is, is afhankelijk van het type constructie dat erop gemaakt wordt en de hoeveelheid ruimte die er aanwezig is.

 • 05 januari 2023

  Nulmeting na het implanteren

  Aan de hand van de nulmeting kijken we of het implantaat goed in uw kaakbot is gegroeid en of het tandvlees er mooi omheen ligt.

 • 22 december 2022

  Medicatie-adviezen na een implantologische behandeling

  Een implantologische behandeling betreft vaak een pijnloze ingreep. Voor een optimale genezing nemen wij echter verschillende maatregelen.