Voorspelbaarheid en duurzaamheid

Wij bieden implantologische behandelingen bij het verlies van één of meerdere tanden of het gehele gebit. Voorspelbaarheid en duurzaamheid staat bij onze behandelvoorstellen centraal. In onze praktijk werken wij als gespecialiseerd team op gebied van implantologie, met de modernste apparatuur en technieken. Wij maken o.a. gebruik van digitale röntgen- en scan-apparatuur, OPT en Cone-Beam CT-röntgenopnames, en hebben een Laser tot onze beschikking. Onze praktijk krijgt verwijzingen van tandartsen uit heel Nederland.

Persoonlijk behandeltraject

Wij vinden het belangrijk om een passende oplossing te vinden die aansluit op uw persoonlijke wensen. Naast onze gecertificeerde implantologen Rudy van Minnen en Martijn Kerver werken er bij ons gekwalificeerde medewerkers in klein en hecht team volgens de landelijke richtlijnen. We vinden het erg belangrijk dat er tijd en aandacht is voor uitleg en nazorg. Samen met u kiezen we de optimale behandeling.

Tijd en aandacht voor uitleg en nazorg is erg belangrijk

Tijd en aandacht voor uitleg en nazorg is erg belangrijk

Ontmoet ons team

In onze praktijk werken wij als gespecialiseerd team op gebied van implantologie, met de modernste apparatuur en technieken. Naast onze NVOI-gecertificeerde implantologen Martijn Kerver en Rudy van Minnen werken er bij ons gekwalificeerde medewerkers in een klein en hecht team volgens de landelijke richtlijnen.

Bekijk alle teamleden

 • Implantoloog-NVOI

  Martijn Kerver

 • Implantoloog-NVOI

  Rudy van Minnen

 • Mondhygiënist

  Ellen Gijsbertsen

 • Implantologie-assistent

  Greetje Mirabella

 • 27 februari 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  De medewerkers zijn aardig, geduldig en voorkomend. De tand technicus legt alles goed uit en heeft tijdens de behandeling aandacht voor mij door middel van vragen hoe het gaat en complimenteren dat ik het goed doe.

 • 07 maart 2022

  Ervaring van mw. Schuiten-Albers

  Bij Martijn Kerver de behandeling afgerond voor een implantaat. Vond het erg spannend maar ik ben goed geïnformeerd en wist precies wat mij te wachten stond.

 • 15 februari 2022

  Ervaring van mw. Veenendaal

  Ik ben super blij met mijn 'nieuwe tanden', en uiterst tevreden over de behandeling door de vakmensen bij Implantologiepraktijk Garderen!

Onze patiënten aan het woord

Door onze superspecialisatie kunnen we op een persoonlijke manier topkwaliteit mondzorg aanbieden. En dat waarderen onze patiënten! Daarom laten wij ze graag aan het woord.

Bekijk alle ervaringen

 • 01 juni 2023

  Baanbrekende technologieën voor een stralende glimlach

  We vertellen je graag over de evolutie van implantologie en laten je kennismaken met enkele opwindende innovaties die de tandheelkunde transformeren.

 • 23 mei 2023

  Nazorgbehandeling bij de mondhygiënist

  Het is van belang dat de mond bij een patiënt met implantaten goed onderhouden wordt en regelmatig wordt gereinigd door een mondhygiënist.

 • 18 mei 2023

  Geschiedenis van de tandenborstel

  De geschiedenis van de tandenborstel gaat terug tot 5000 jaar geleden. De Egyptenaren reinigden hun tanden met stokjes met daarop zachte vezels.

 • 04 mei 2023

  Direct plaatsen van een implantaat

  De zorgvraag voor het direct plaatsen van een implantaat is in de afgelopen jaren flink gegroeid en gelukkig is dit ook vaak mogelijk.