Voorspelbaarheid en duurzaamheid

Wij bieden implantologische behandelingen bij het verlies van één of meerdere tanden of het gehele gebit. Voorspelbaarheid en duurzaamheid staat bij onze behandelvoorstellen centraal. In onze praktijk werken wij als gespecialiseerd team op gebied van implantologie, met de modernste apparatuur en technieken. Wij maken o.a. gebruik van digitale röntgen- en scan-apparatuur, OPT en Cone-Beam CT-röntgenopnames, en hebben een Laser tot onze beschikking. Onze praktijk krijgt verwijzingen van tandartsen uit heel Nederland.

Persoonlijk behandeltraject

Wij vinden het belangrijk om een passende oplossing te vinden die aansluit op uw persoonlijke wensen. Naast onze gecertificeerde implantologen Rudy van Minnen en Martijn Kerver werken er bij ons gekwalificeerde medewerkers in klein en hecht team volgens de landelijke richtlijnen. We vinden het erg belangrijk dat er tijd en aandacht is voor uitleg en nazorg. Samen met u kiezen we de optimale behandeling.

Tijd en aandacht voor uitleg en nazorg is erg belangrijk

Tijd en aandacht voor uitleg en nazorg is erg belangrijk

Ontmoet ons team

In onze praktijk werken wij als gespecialiseerd team op gebied van implantologie, met de modernste apparatuur en technieken. Naast onze NVOI-gecertificeerde implantologen Martijn Kerver en Rudy van Minnen werken er bij ons gekwalificeerde medewerkers in een klein en hecht team volgens de landelijke richtlijnen.

Bekijk alle teamleden

 • Implantoloog-NVOI

  Martijn Kerver

 • Implantoloog-NVOI

  Rudy van Minnen

 • Mondhygiënist

  Ellen Gijsbertsen

 • Implantologie-assistent

  Greetje Mirabella

 • 07 maart 2022

  Ervaring van mw. Schuiten-Albers

  Bij Martijn Kerver de behandeling afgerond voor een implantaat. Vond het erg spannend maar ik ben goed geïnformeerd en wist precies wat mij te wachten stond.

 • 15 februari 2022

  Ervaring van mw. Veenendaal

  Ik ben super blij met mijn 'nieuwe tanden', en uiterst tevreden over de behandeling door de vakmensen bij Implantologiepraktijk Garderen!

Onze patiënten aan het woord

Door onze superspecialisatie kunnen we op een persoonlijke manier topkwaliteit mondzorg aanbieden. En dat waarderen onze patiënten! Daarom laten wij ze graag aan het woord.

Bekijk alle ervaringen

 • 15 september 2022

  Holle bovenkaak?

  Het kan gebeuren dat er onvoldoende bot aanwezig is in de bovenkaak door een te grote neusholte. Hierdoor kunnen implantaten niet geplaatst worden.

 • 01 september 2022

  Het reinigen van uw implantaten

  Het is belangrijk om uw implantaten tweemaal daags te reinigen met een borstel. Daarnaast dient er ook tussen de implantaten te worden gereinigd.

 • 18 augustus 2022

  Klikgebit in de bovenkaak

  Indien u last heeft van een losse of oncomfortabele bovenprothese, kan een klikprothese een uitkomst bieden. Een klikprothese heeft meer houvast.

 • 03 augustus 2022

  Een brug op natuurlijke elementen of een implantaat met een kroon?

  Als u een tand of kies mist en u wenst een vaste voorziening in de mond, dan komt al snel het vraagstuk welke behandelalternatieven er mogelijk zijn.