Implantoloog-NVOI

Martijn Kerver

Implantoloog-NVOI

Rudy van Minnen

Mondhygiënist

Ellen Gijsbertsen

Implantologie-assistent

Greetje Mirabella

Implantologie-assistent

Sandy Vijgeboom

Balie-assistent

Riejanneke Zuyderduin

Laat ons u terugbellen

Wilt u een afspraak maken bij Implantologiepraktijk Garderen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Natuurlijk kunt u ook zelf bellen naar onze praktijk, via 0577 401184. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met woensdag, van 8:00 tot 12:00 uur.

Fields marked with * are required

Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

Balie-assistent

Riejanneke Zuyderduin

 • 20 november 2023

  Ervaring van anonieme patiënt

  Ik ben erg blij dat ik deze stap heb gezet en voor implantologie ben gegaan. De medewerkers zijn erg bekwaam en professioneel. Ik ben super blij met mijn “nieuwe” kies.

 • 30 mei 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  Ben vanaf het begin tot aan het eind goed geholpen. Alles wordt goed uitgelegd voor tijdens en erna. Ben helemaal tevreden!

 • 07 maart 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  De communicatie van de implantoloog is uitstekend zowel over de door hem te verrichten handelingen en de eventuele gevolgen van de behandeling en informeert daarnaar.

 • 27 februari 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  De medewerkers zijn aardig, geduldig en voorkomend. De tand technicus legt alles goed uit en heeft tijdens de behandeling aandacht voor mij door middel van vragen hoe het gaat en complimenteren dat ik het goed doe.

 • 07 maart 2022

  Ervaring van mw. Schuiten-Albers

  Bij Martijn Kerver de behandeling afgerond voor een implantaat. Vond het erg spannend maar ik ben goed geïnformeerd en wist precies wat mij te wachten stond.

Onze patiënten aan het woord

Door onze superspecialisatie kunnen we op een persoonlijke manier topkwaliteit mondzorg aanbieden. En dat waarderen onze patiënten! Daarom laten wij ze graag aan het woord.

Bekijk alle ervaringen

 • 16 november 2023

  Eeuwige glimlach: tandimplantaten en leeftijd

  Leer over tandimplantaten voor senioren: doorbreek mythes, begrijp het belang van gezondheid boven leeftijd en ontdek de voordelen.

 • 01 november 2023

  Tandplaque tonen met kleurstof

  De mondhygiënist kan een kleurstof gebruiken om plaque aan te tonen als onderdeel van een tandheelkundig onderzoek en behandeling.

 • 19 oktober 2023

  Direct plaatsen van een implantaat: wanneer kan dit?

  Waaraan moet de situatie voldoen om een implantaat voorspelbaar direct te kunnen plaatsen? We leggen het graag uit in het onderstaande artikel.

 • 05 oktober 2023

  Een brug op natuurlijke elementen of een implantaat met een kroon?

  Als u een tand of kies mist en u wenst een vaste voorziening in de mond, dan komt al snel het vraagstuk welke behandelalternatieven er mogelijk zijn.