Over Martijn Kerver

Martijn is in 2011 afgestudeerd als tandarts aan de VU in Amsterdam. Het specialisme, implantologie, trok al snel zijn interesse. Bij Peter van der Schoor heeft hij zich gespecialiseerd in de implantologie. In 2016 heeft Martijn zijn NVOI-accreditatie (Nederlands Vereniging Orale Implantologie) gehaald. Sindsdien richt hij zich op de implantologie in de implantologiepraktijk Garderen en in meerdere groepspraktijken praktijken in Zuid-Holland.

Martijn is sinds 2015 werkzaam bij Implantologiepraktijk Garderen. In april 2021 heeft hij het stokje mogen overnemen van Peter van der Schoor en is nu eigenaar van Implantologiepraktijk Garderen.

Martijn is een gedreven en nauwkeurige implantoloog die altijd voor het hoogst haalbare behandelresultaat voor zijn patiënten gaat. Tevens verdiept hij zich in innovaties in zijn vakgebied. Het delen van zijn passie en kennis over het vak geeft hem veel voldoening. Martijn geeft lezingen en cursussen als docent bij Implacademy op het gebied van implantologie en orale chirugie. Hiernaast begeleidt hij andere tandartsen met affiniteit voor implantologie.

Laat ons u terugbellen

Wilt u een afspraak maken bij Implantologiepraktijk Garderen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Natuurlijk kunt u ook zelf bellen naar onze praktijk, via 0577 401184. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met woensdag, van 8:00 tot 12:00 uur.

Fields marked with * are required

Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

Balie-assistent

Riejanneke Zuyderduin

 • 27 februari 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  De medewerkers zijn aardig, geduldig en voorkomend. De tand technicus legt alles goed uit en heeft tijdens de behandeling aandacht voor mij door middel van vragen hoe het gaat en complimenteren dat ik het goed doe.

 • 07 maart 2022

  Ervaring van mw. Schuiten-Albers

  Bij Martijn Kerver de behandeling afgerond voor een implantaat. Vond het erg spannend maar ik ben goed geïnformeerd en wist precies wat mij te wachten stond.

 • 15 februari 2022

  Ervaring van mw. Veenendaal

  Ik ben super blij met mijn 'nieuwe tanden', en uiterst tevreden over de behandeling door de vakmensen bij Implantologiepraktijk Garderen!

Onze patiënten aan het woord

Door onze superspecialisatie kunnen we op een persoonlijke manier topkwaliteit mondzorg aanbieden. En dat waarderen onze patiënten! Daarom laten wij ze graag aan het woord.

Bekijk alle ervaringen

 • 21 september 2023

  Regelmatig reinigen van implantaten

  Het regelmatig reinigen van uw implantaten door een mondhygiënist is van cruciaal belang voor lange termijn succes en duurzaamheid van uw implantaten.

 • 08 september 2023

  Socket-shield techniek

  Een innovatieve techniek voor het direct plaatsen van een implantaat is de socket-shield techniek. In dit blogartikel lichten we de deze techniek toe.

 • 10 augustus 2023

  Mondhygiënist en preventieassistent

  Wat is het verschil tussen de mondhygiënist en de preventieassistent, en wie werkt er bij Implantologiepraktijk Garderen? We verduidelijken het graag!

 • 27 juli 2023

  Volledige gebitsrenovatie

  Bij Implantologiepraktijk Garderen krijgen we vaak vragen over behandelingen voor een nieuw gebit. In dit blogartikel delen we diverse behandelopties.