Over Ellen Gijsbertsen

Ellen is in 1990 in Utrecht afgestudeerd als mondhygiënist en al sinds 1992 werkzaam in de Mondzorgpraktijk in Garderen. Destijds is zij van Brabant naar de Veluwe verhuisd. In deze praktijk met veel implantaat patiënten komen deze patiënten voor nazorg of reiniging ook bij haar in de behandelstoel. Daar ontstond de interesse voor de mond met implantaten.

Samen met Peter van der Schoor (de oprichter van de praktijk) heeft ze zich verdiept in de behandeling bij implantaten met problemen en sinds 2015 werden ook de enzymtesten van PerioSafe ingezet om vroegtijdig een ontsteking te ontdekken. Ellen is ook drie jaar werkzaam geweest als consultant voor PerioSafe om andere praktijken te begeleid die de testen wilden inzetten bij hun behandeling. Na het overlijden van Peter van der Schoor is dit bedrijf weer teruggegaan naar het moederbedrijf in Duitsland en stopte voor Ellen het consultantwerk.

In de loop van de jaren heeft ze veel nascholing gedaan over de mond met implantaten en alles wat daarbij hoort. Het is van groot belang om een mond met implantaten zo gezond mogelijk te houden vanaf het moment dat een implantaat erin zit. Dat gaf voor haar de doorslag om zich speciaal te gaan richten op deze groep patiënten. Sinds juni 2021 is Ellen dan ook overgestapt van de algemene praktijk in Garderen naar de implantologiepraktijk in Garderen.

Laat ons u terugbellen

Wilt u een afspraak maken bij Implantologiepraktijk Garderen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Natuurlijk kunt u ook zelf bellen naar onze praktijk, via 0577 401184. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met woensdag, van 8:00 tot 12:00 uur.

Fields marked with * are required

Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

Balie-assistent

Riejanneke Zuyderduin

 • 27 februari 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  De medewerkers zijn aardig, geduldig en voorkomend. De tand technicus legt alles goed uit en heeft tijdens de behandeling aandacht voor mij door middel van vragen hoe het gaat en complimenteren dat ik het goed doe.

 • 07 maart 2022

  Ervaring van mw. Schuiten-Albers

  Bij Martijn Kerver de behandeling afgerond voor een implantaat. Vond het erg spannend maar ik ben goed geïnformeerd en wist precies wat mij te wachten stond.

 • 15 februari 2022

  Ervaring van mw. Veenendaal

  Ik ben super blij met mijn 'nieuwe tanden', en uiterst tevreden over de behandeling door de vakmensen bij Implantologiepraktijk Garderen!

Onze patiënten aan het woord

Door onze superspecialisatie kunnen we op een persoonlijke manier topkwaliteit mondzorg aanbieden. En dat waarderen onze patiënten! Daarom laten wij ze graag aan het woord.

Bekijk alle ervaringen

 • 21 september 2023

  Regelmatig reinigen van implantaten

  Het regelmatig reinigen van uw implantaten door een mondhygiënist is van cruciaal belang voor lange termijn succes en duurzaamheid van uw implantaten.

 • 08 september 2023

  Socket-shield techniek

  Een innovatieve techniek voor het direct plaatsen van een implantaat is de socket-shield techniek. In dit blogartikel lichten we de deze techniek toe.

 • 10 augustus 2023

  Mondhygiënist en preventieassistent

  Wat is het verschil tussen de mondhygiënist en de preventieassistent, en wie werkt er bij Implantologiepraktijk Garderen? We verduidelijken het graag!

 • 27 juli 2023

  Volledige gebitsrenovatie

  Bij Implantologiepraktijk Garderen krijgen we vaak vragen over behandelingen voor een nieuw gebit. In dit blogartikel delen we diverse behandelopties.