Heeft u vragen of klachten?

Blijf er niet mee zitten maar spreek ons erop aan. Dan proberen we er samen uit te komen. U kunt onze praktijk bellen en uw vraag of klacht voorleggen, zodat de implantoloog tijd voor u kan vrijmaken. Op allesoverhetgebit.nl kunt u ook veel informatie vinden en wordt u vraag misschien al beantwoord.

Toch niet opgelost?

Is uw klacht nog niet opgelost? Dan kunt u uw klacht indienen bij de KNMT, de beroepsvereniging waar onze praktijk bij is aangesloten. Een onafhankelijke klachtenfunctionaris zal dan kosteloos tussen u en ons bemiddelden, met als doel alsnog een oplossing te vinden. Klik hiervoor op de onderstaande knop!

Naar het KNMT

Laat ons u terugbellen

Wilt u een afspraak maken bij Implantologiepraktijk Garderen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Natuurlijk kunt u ook zelf bellen naar onze praktijk, via 0577 401184. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met woensdag, van 8:00 tot 12:00 uur.

Fields marked with * are required

Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

Balie-assistent

Riejanneke Zuyderduin

 • 27 februari 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  De medewerkers zijn aardig, geduldig en voorkomend. De tand technicus legt alles goed uit en heeft tijdens de behandeling aandacht voor mij door middel van vragen hoe het gaat en complimenteren dat ik het goed doe.

 • 07 maart 2022

  Ervaring van mw. Schuiten-Albers

  Bij Martijn Kerver de behandeling afgerond voor een implantaat. Vond het erg spannend maar ik ben goed geïnformeerd en wist precies wat mij te wachten stond.

 • 15 februari 2022

  Ervaring van mw. Veenendaal

  Ik ben super blij met mijn 'nieuwe tanden', en uiterst tevreden over de behandeling door de vakmensen bij Implantologiepraktijk Garderen!

Onze patiënten aan het woord

Door onze superspecialisatie kunnen we op een persoonlijke manier topkwaliteit mondzorg aanbieden. En dat waarderen onze patiënten! Daarom laten wij ze graag aan het woord.

Bekijk alle ervaringen

 • 30 maart 2023

  Pockets meten

  “Als ik bij de mondhygiënist kom, dan meet ze mijn pockets. Wat zijn pockets en wat meet de mondhygiënist precies?”. Wij leggen het u graag uit!

 • 16 maart 2023

  Uw eerste intake consult

  Op verwijzing van uw tandarts of op uw eigen initiatief heeft u een eerste intake-consult afspraak gemaakt bij Implantologiepraktijk Garderen.

 • 02 maart 2023

  Wanneer is het ideaal om een implantaat te plaatsen?

  Eén van de meest gestelde vragen is wanneer het ideale moment aanwezig is om het implantaat te plaatsen. Dit is zeer afhankelijk van de beginsituatie.

 • 16 februari 2023

  Wat houdt de ImplantSafe test in?

  Als een implantaat geplaatst is, dan willen we dat het gezond in uw kaak staat en blijft. Daarom gaat u na het implanteren langs bij de mondhygiënist.