Helemaal tevreden

Ben vanaf het begin tot aan het eind goed geholpen. Alles wordt goed uitgelegd voor tijdens en erna. Ben helemaal tevreden!

Laat ons u terugbellen

Wilt u een afspraak maken bij Implantologiepraktijk Garderen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Natuurlijk kunt u ook zelf bellen naar onze praktijk, via 0577 401184. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met woensdag, van 8:00 tot 12:00 uur.

Fields marked with * are required

Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

Balie-assistent

Riejanneke Zuyderduin

  • 20 november 2023

    Ervaring van anonieme patiënt

    Ik ben erg blij dat ik deze stap heb gezet en voor implantologie ben gegaan. De medewerkers zijn erg bekwaam en professioneel. Ik ben super blij met mijn “nieuwe” kies.

  • 30 mei 2023

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    Ben vanaf het begin tot aan het eind goed geholpen. Alles wordt goed uitgelegd voor tijdens en erna. Ben helemaal tevreden!

  • 07 maart 2023

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    De communicatie van de implantoloog is uitstekend zowel over de door hem te verrichten handelingen en de eventuele gevolgen van de behandeling en informeert daarnaar.

  • 27 februari 2023

    Ervaring van Zorgkaart Nederland

    De medewerkers zijn aardig, geduldig en voorkomend. De tand technicus legt alles goed uit en heeft tijdens de behandeling aandacht voor mij door middel van vragen hoe het gaat en complimenteren dat ik het goed doe.

  • 07 maart 2022

    Ervaring van mw. Schuiten-Albers

    Bij Martijn Kerver de behandeling afgerond voor een implantaat. Vond het erg spannend maar ik ben goed geïnformeerd en wist precies wat mij te wachten stond.

Onze patiënten aan het woord

Door onze superspecialisatie kunnen we op een persoonlijke manier topkwaliteit mondzorg aanbieden. En dat waarderen onze patiënten! Daarom laten wij ze graag aan het woord.

Bekijk alle ervaringen

  • 15 april 2024

    Wanneer is het ideale moment om een implantaat te plaatsen?

    Eén van de meest gestelde vragen is wanneer het ideale moment is om een implantaat te plaatsen. Dit is zeer afhankelijk van de beginsituatie.

  • 11 april 2024

    Een volledige gebitprothese

    Alles over gebitprotheses: voor wie alle tanden mist, met informatie over de voordelen, nadelen en alternatieven.

  • 21 maart 2024

    Alles over herstel na een implantaatbehandeling

    Volg onze uitgebreide gids met 7 cruciale tips voor een vlot en succesvol herstel na uw implantaatbehandeling.

  • 07 maart 2024

    Gezondheidsproblemen door slechte mondhygiëne

    Ontdek de impact van slechte mondhygiëne op gezondheidsproblemen zoals diabetes, hartziekten, en het belang van effectieve mondverzorging.