Nieuwe huisstijl en website voor Implantologiepraktijk Garderen

Sinds eind 2021 is er gewerkt aan de vernieuwde uitstraling van Implantologiepraktijk Garderen. Voorheen verliep alle communicatie over implantologie vanuit Mondzorgpraktijk Garderen. Vanaf heden zal onze implantologiepraktijk echter met haar eigen communicatie naar buiten treden.

Nieuwe huisstijl

Ons logo is de basis voor onze huisstijl. Het logo is een visueel merk, opgebouwd uit verschillende onderdelen, waarin we het implantaat als uitgangspunt is genomen.

De boom is de basis van het beeldmerk. De sterke wortels (ondergronds) en de bloeiende kroon (bovengronds) van de boom staan symbool voor implantologie. Bij implantologie wordt de kroon immers ook gedragen door een sterke kunstwortel. Daarnaast is de boom een verwijzing naar de locatie van de praktijk in Garderen nabij het Speulderbos.

Logo Implantologiepraktijk Garderen

Logo en beeldmerk van Implantologiepraktijk Garderen

Nieuwe website

Op basis van de huisstijl is een website ontwikkeld waarop wij alles over de implantologiepraktijk uitlichten. Hier zetten we bijvoorbeeld de verschillende stappen van een implantaatbehandeling overzichtelijk voor u uiteen, zodat u duidelijk weet hoe een implantologische behandeling bij ons wordt uitgevoerd.

Ook kunt u ervaringen lezen van patiënten die eerder door ons zijn behandeld en geven wij antwoord op veelgestelde vragen. Daarnaast zullen wij met regelmaat nieuwe artikelen plaatsen op onze blog. Hierdoor blijft u op de hoogte over alles omtrent implantologie.

Logo Implantologiepraktijk Garderen

Website van Implantologiepraktijk Garderen

Ontmoet ons team

In onze praktijk werken wij als gespecialiseerd team op gebied van implantologie, met de modernste apparatuur en technieken. Naast onze NVOI-gecertificeerde implantologen Martijn Kerver en Rudy van Minnen werken er bij ons gekwalificeerde medewerkers in een klein en hecht team volgens de landelijke richtlijnen.

Bekijk alle teamleden

 • Implantoloog-NVOI

  Martijn Kerver

 • Implantoloog-NVOI

  Rudy van Minnen

 • Mondhygiënist

  Ellen Gijsbertsen

 • Implantologie-assistent

  Greetje Mirabella

 • 27 februari 2023

  Ervaring van Zorgkaart Nederland

  De medewerkers zijn aardig, geduldig en voorkomend. De tand technicus legt alles goed uit en heeft tijdens de behandeling aandacht voor mij door middel van vragen hoe het gaat en complimenteren dat ik het goed doe.

 • 07 maart 2022

  Ervaring van mw. Schuiten-Albers

  Bij Martijn Kerver de behandeling afgerond voor een implantaat. Vond het erg spannend maar ik ben goed geïnformeerd en wist precies wat mij te wachten stond.

 • 15 februari 2022

  Ervaring van mw. Veenendaal

  Ik ben super blij met mijn 'nieuwe tanden', en uiterst tevreden over de behandeling door de vakmensen bij Implantologiepraktijk Garderen!

Onze patiënten aan het woord

Door onze superspecialisatie kunnen we op een persoonlijke manier topkwaliteit mondzorg aanbieden. En dat waarderen onze patiënten! Daarom laten wij ze graag aan het woord.

Bekijk alle ervaringen

 • 21 september 2023

  Regelmatig reinigen van implantaten

  Het regelmatig reinigen van uw implantaten door een mondhygiënist is van cruciaal belang voor lange termijn succes en duurzaamheid van uw implantaten.

 • 08 september 2023

  Socket-shield techniek

  Een innovatieve techniek voor het direct plaatsen van een implantaat is de socket-shield techniek. In dit blogartikel lichten we de deze techniek toe.

 • 10 augustus 2023

  Mondhygiënist en preventieassistent

  Wat is het verschil tussen de mondhygiënist en de preventieassistent, en wie werkt er bij Implantologiepraktijk Garderen? We verduidelijken het graag!

 • 27 juli 2023

  Volledige gebitsrenovatie

  Bij Implantologiepraktijk Garderen krijgen we vaak vragen over behandelingen voor een nieuw gebit. In dit blogartikel delen we diverse behandelopties.