Helaas, deze pagina bestaat niet

Graag verwijzen wij je door naar onze homepagina, daar kan je meer lezen over onze werkwijze, veelgestelde vragen, ons team en nog veel meer. Klik op de onderstaande knop!

Ga naar de homepagina

Ontmoet ons team

In onze praktijk werken wij als gespecialiseerd team op gebied van implantologie, met de modernste apparatuur en technieken. Naast onze NVOI-gecertificeerde implantologen Martijn Kerver en Rudy van Minnen werken er bij ons gekwalificeerde medewerkers in een klein en hecht team volgens de landelijke richtlijnen.

Bekijk alle teamleden

 • Implantoloog-NVOI

  Martijn Kerver

 • Implantoloog-NVOI

  Rudy van Minnen

 • Mondhygiënist

  Ellen Gijsbertsen

 • Implantologie-assistent

  Greetje Mirabella

Hoe snel kan ik voor mijn eerste afspraak terecht?

Vaak kunt u binnen 8 weken voor een eerste consult bij één van onze implantologen terecht.

Hoe lang duurt het plaatsen van implantaten?

Gemiddeld duurt een behandeling van het plaatsen van implantaten tussen de 45 - 90 minuten.

Hoe lang kan je last hebben na het plaatsen van implantaten?

De meeste mensen hebben weinig pijn na de operatie. Sommige mensen kunnen 3 tot 5 dagen wat zeurderige pijn na de behandeling ervaren. Tevens nemen we de nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de mogelijke napijn ondervangen wordt.

Mag ik na de behandeling auto rijden?

Na het plaatsen van implantaten in de mond mag je gewoon zelf auto rijden.

Hoe lang na de behandeling kan de kroon geplaatst worden?

In de meeste gevallen kan de kroon ruim 3 maanden na het plaatsen van het implantaat worden vastgeschroefd. Wel dient in een eerdere afspraak de afdrukken/scan gemaakt te zijn voor het vervaardigen van de kroon.

Veelgestelde vragen

Wij krijgen dagelijks veel vragen over implantaten, de operatie en de nazorg. Daarom hebben wij een overzicht van veelgestelde vragen voor u gemaakt. Staat uw vraag er niet bij? Klik dan op de onderstaande knop of neem contact met ons op.

Bekijk meer vragen

 • 16 november 2023

  Eeuwige glimlach: tandimplantaten en leeftijd

  Leer over tandimplantaten voor senioren: doorbreek mythes, begrijp het belang van gezondheid boven leeftijd en ontdek de voordelen.

 • 01 november 2023

  Tandplaque tonen met kleurstof

  De mondhygiënist kan een kleurstof gebruiken om plaque aan te tonen als onderdeel van een tandheelkundig onderzoek en behandeling.

 • 19 oktober 2023

  Direct plaatsen van een implantaat: wanneer kan dit?

  Waaraan moet de situatie voldoen om een implantaat voorspelbaar direct te kunnen plaatsen? We leggen het graag uit in het onderstaande artikel.

 • 05 oktober 2023

  Een brug op natuurlijke elementen of een implantaat met een kroon?

  Als u een tand of kies mist en u wenst een vaste voorziening in de mond, dan komt al snel het vraagstuk welke behandelalternatieven er mogelijk zijn.